PaLunch ebédmenü

Palacsintás ebédmenü, minden munkanap 12:00-15:00 között.

A Creppy ebédajánlata kétfogásos, különleges palacsintás menüt kínál kedvezményes áron. Creppy Fan Club kártyáddal pénzt spórolva ehetsz végig egy komplett menüsort a Creppy csodás palacsinta varázslataiból. A Creppy minden héten valami újdonságot kínál ebédidőben. Ennél különlegesebb menühöz nem jutsz a környéken! Nincs is egyéb teendőd, minthogy magadhoz vedd Creppy Fan Club kártyádat és ebédelj egy fantasztikusat a Creppyben! 

Ráadásul ha van Creppy Fan Club Kártyád, jelentős, Vidám Keddi (30%) kedvezményben részesülsz. 

 

Ára: 2950 Ft
Creppy Fan Club kártyával:
 2200 Ft

 

Az aktuális PaLunch ajánlatunkat kérd a felszolgálótól!

 

A PaLunch ebédmenü elérhetősége:
A PaLunch ebédajánlata minden hétköznap elérhető. Hétköznapnak számítanak a hivatalos munkanapok hétfőtől péntekig. A PaLunch ebédmenü nem elérhető az ebbe az idősávba eső ünnepnapokon és a hosszú hétvégébe eső napokon. 

A PaLunch ebédmenü tartalma:
A PaLunch ebédmenü 
tartalma áll egy aktuális kínálatunkban szereplő kisadag levesből és egy hozzá illő kisadag sós- vagy édes palacsintakülönlegességből. A PaLunch minden esetben úgy kerül konyhánk dolgozói által összeállításra, hogy annak tartalma ár-érték arányban komplett ebédétkezést biztosítson és a két fogás kombinációja harmóniában álljanak egymással. A PaLunch déli ebédmenü kínálatától eltérni nem lehet, a fogásokat alternatív más ételre kicserélni nem áll módunkban. Amennyiben receptúránk engedi, a PaLunch ételeket speciális allergénmentes (glutén-, laktóz-, cukormentes) alapanyagokból is elkészítjük, ám ebben az esetben is a módosított alapanyagok felárát kiszámlázzuk. 

A PaLunch ebédmenü tartalmát hetente változtatjuk, azonban bármi rendkívüli eshetőség esetén ( pl. alapanyaghiány) az ebédmenü változásának jogát fenntartjuk. Ebben az esetben alternatív menüajánlatot biztosítunk, melyről a pincér ad tájékoztatást. 

A PaLunch ebédmenü ára:
A PaLunch ebédmenü árából a Creppy Fan Club tagoknak kedvezményes árat biztosítunk. Amennyiben a vendég nem rendelkezik ezzel a kártyával, az étteremben ezt ingyenesen kiválhatja és azonnal biztosítjuk a kedvezményes PaLunch menü árat. 
A PaLunch ebédmenü kedvezményes Creppy Fan Club ára egyéb más kedvezménnyel össze nem vonható. 

A PaLunch ebédmenü elvitelre:
A PaLunch ebédmenü elvitelre történő csomagolása esetén fogásonként csomagolási díjat számítunk fel.